Loading the content... Loading depends on your connection speed!

За поръчки: 0888 0888 65
Количка - 0.00 лв.

Общи условия

Общи условия

Тези Общи условия уреждат взаимоотношенията между Продавачите и Потребителите (клиентите), които ползват сайта на Интеза Ком ЕООД за покупка на стоки.

Използването на този сайт и регистрирането на поръчка чрез него, се счита за съгласие с посочените условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля, не използвайте този уеб сайт! Интеза Ком ЕООД си запазва правото да променя условията по всяко време, без предварително известие, като променените условия бъдат публикувани в сайта.

Продуктите, които се намират на интернет страницата на Интеза Ком ЕООД не представляват правно обвързваща оферта, а са по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ продуктовата линия на търговеца.

След кликане на бутона  Поръчай , потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в потребителската количка. Клиентът получава потвърждение на поръчката и с получаване на това потвърждение се счита, че договорът е сключен.

ТЪРГОВЕЦА си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са налични или както и да се откаже от направената от него поръчка. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на работната седмица ТЪРГОВЕЦЪТ уведомява потребителя/клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер.

Цени

Всички обявени цени на продуктите са обявени без включено 20% ДДС, като в описанието на продукта цената е показана без ДДС и с ДДС.  Интеза Ком ЕООД извършва продажба на артикулите публикувани в сайта на цена с включено ДДС.

Интеза Ком ЕООД си запазва правото да извършва без уведомление, корекция на предлаганите стоки и техните цени.

Начини на поръчка

Поръчката на артикулите от сайта на Интеза Ком ЕООД могат да се направят по следните два начина.
Поръчка на телефон – 0888 0888 65
Поръчка Онлайн – не се изисква да сте регистреран потребител за да направите Вашата поръчка.

След получавенето на поръчката Ви, ние веднага ще се свържем с Вас .

 

Условия за доставки

Интеза Ком ЕООД се ангажира да извършва Безплатна Доставка на всички модели Офис Столове до всички населени места на страната. Разходите по доставката са изцяло за сметка на Интеза Ком ЕООД.
Интеза Ком ЕООД извършва Безплатна Доставка на Офис столове, Офис Мебели, Метални шкафове, Сейфове и каси за гр. София и за всички населени места посочени в графика за доставки.
Условията на доставка са упоменати подробно в „УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКИ“ в сайта на Интеза Ком ЕООД.
Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на ТЪРГОВЕЦА. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, клиента е длъжен веднага да уведоми Търговеца за възникналата щета.
Търговеца не се ангажира с точен час на доставка. Доставките се изпълняват в рамките на работния ден.
При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката ТЪРГОВЕЦА не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.
При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.

Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед,клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.

Начини на плащане

В брой – Заплащане при получаване на поръчката.
По банков път – Заплащане на поръчката чрез банков превод.

Отказване от стока

Съгласно закона за защита на потребителите, чл.55, потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от закупена стока в срок от 14  дни, считано от датата на получаване на стоката. Интеза Ком ЕООД, ще възстанови на потребителя в пълен размер заплатената от него сума, не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е предявил отказа.

Транспортните разходи за връщане на покупката са за сметка на купувача.

За да бъде върната една стока, тя трябва да е в изряден търговски вид:

- стоката да не бъде използвана.

- опаковката да е запазена.

- запазена касова бележка или фактура.

Гаранционни срокове

ТЪРГОВЕЦЪТ предлага гаранционен документ на своите клиенти. Гаранционните срокове на продуктите са подробно описани в гаранционната карта. Гаранцията на всички модели офис столове е от 12 месеца до 24 месеца в зависимост от вида на артикула. В случай че клиента иска да предяви гаранция на вече закупен артикул от Интеза Ком ЕООД, той може да го направи като се свърже на телефон 0888 0888 65.
Сроковете за отстраняване на рекламацията са от 3 до 7 работни дни.

Лични данни

ТЪРГОВЕЦА гарантира на своите Потребители/клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия. ТЪРГОВЕЦА защитава личните данни на потребителя/клиента, станали му известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че Клиентът е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, ТЪРГОВЕЦА може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора.

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin
Mobile version: Enabled