Нашият каталог

Seattable–СТОЛ или МАСА

 
slide 1

 

slide 1

 

slide 1

 

slide 1

 

slide 1

 

slide 1

 

 

За нас

   


Защо да избера Интеза Ком ООД?

Добре дошли в Офис Мебелите на Интеза Ком ООД

Офис Мебелите никога не трябва да бъдат на заден план в един офис. Чрез внимателния избор на мебели и аксесоари за Вашия офис, можете да създадете положителна среда, в която вашите служители да се чувстват удобно, щастливи и продуктивни.

Като опитни професионалисти в тази област, ние знаем колко трудно може да бъде планирано обзавеждането на ново офис пространство или замяна на съществуващо офис обзавеждане с нови офис мебели.

Изборът на подходящи бюра, столове и аксесоари за Вас може да бъде трудна задача.

Ако планирате промяна в работната си среда, потърсете ни.

Нашият персонал предлага безплатни консултации и гарантираме, че ще Ви помогнем да направите правилния избор за обзавеждането на Вашия офис. Ние предлагаме безплатно посещение на място, за да обсъдим вашите изисквания и предлагаме разнообразие от подходящи оформления.

 


Имате нужда от Офис Стол?

Извършваме безплатна доставка на всички офис столове за територията на цялата страна за кратки срокове. Интеза Ком ООД може да предложи стол за всяка офис среда. Нашите селекции включват: Директорски столове, Работни столове, Посетителски столове, Детски столове, Посетителски пейки и Мека мебел.


Трябват Ви нови Офис Мебели?

Ние сме водещи доставчици на офис мебели и се ангажираме да представим най-добрите продукти на най-добра цена. Затова, ако търсите високо качество на ниска цена, свържете се с нас. Имаме голям избор от офис работни станции, които отговарят на изискванията на Вашата компания.

 

Красиви офиси на ниски цени !!!

Екипът на Интеза Ком ООДКлиентите, които ни се довериха